Zaměstnanci Zaplo.cz pomáhají

Zaměstnanci Zaplo.cz pomáhají
Zaměstnanci společnosti Zaplo Finance přišli s vlastnípředvánoční charitativní iniciativou a zorganizovali dražbu osobních věcí. Tedytěch věcí, které již sami nepotřebují, ale zároveň by se jinému kolegovi či kolegynimohly hodit buď pro osobní potřebu, nebo například jako vánoční dárek.

Těchto předmětů se sešly desítky a absolutní většinaz nich našla na konci dražby svého nového majitele. A o některéz nich probíhal doslova litý boj. Výsledkem této charitativní dražby jevybraná částka 11 468,- Kč.

Aktivita zaměstnanců současně motivovala managementspolečnosti, který se rozhodl částku navýšit na hodnotných 22 000,- Kč nadrámec již probíhajících společensky prospěšných a firmou podporovaných aktivit,zaměřených především na finanční vzdělávání dětí z dětských domovůs cílem je připravit začít žít život mimo zdi dětského domova.

A kam vybraná částka putovala? Rozhodli jsme se podpořitobecně prospěšnou společnost HELPPES – centrum výcviků psů pro postižené. A pokudhovoříme o postižených, nejedná se pouze o spoluobčany postižené pouze fyzicky,ale také psychicky či trpícími jinou závažnou chorobou jako například silnácukrovka, epilepsie nebo autismus.

Pro zajímavost: Výcvik takového psa vyjde přibližně na 200-250 tisíc korun a trvá přibližně půl roku až rok. Délka výcviku je ovlivněna stavem a zdravotními problémy budoucího majitele pejska, který je cvičen pouze pro jeho potřeby. Více se o tomto sdružení můžete dozvědět na stránkách www.helppes.cz.

Zaplo.cz pomáhá
Předání šeku od Zaplo.cz

Další články